معاون سیاسی و امنیتی استانداری مرکزی گفت: با در نظر گرفتن قانون بودجه از ظرفیت نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی برای تأمین اعتبارات آموزش و پرورش از منابع ملی استفاده کنیم.
به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، شکرالله حسنبیگی ظهر امروز در نشست اعضای شورای آموزش و پرورش استان مرکزی اظهار داشت: شورای آموزش و پرورش مکانی برای بحث و تبادل نظر است و میتوان با گفتوگو مشکلات را احصا و برای رفع آن برنامهریزی کرد.
وی بیان کرد: اعضای شوراها و کارگروهها در جلسات و نشستها تنها شنونده نباشند و با مشورت در راستای تحقق اهداف شورای مورد نظر گام بردارند.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری مرکزی تصریح کرد: در منابع اعتباری و مالی تلاش شده تا 20 درصد از اعتبارات و بودجه کشور در اختیار استانها قرار گیرد، اما تا کنون حدود 11 درصد از این رقم در اختیار استانها قرارگرفته است که از این رقم هفت درصد دارای عنوان لیست و نحوه هزینهکرد هستند و چهار درصد آن برای دیگر فعالیتهای استانی اختصاص پیدا کرده است.
حسنبیگی خاطر نشان کرد: دستگاهها و سازمانهای اجرایی باید بکوشند اعتبارات مورد نیاز خود را از منابع اعتبارات ملی جذب کنند، چرا که بودجه استان پاسخگوی نیاز دستگاههای اجرایی به ویژه اداره کل آموزش و پرورش نخواهد بود.
وی با اشاره به ماده 16 قانون شورای آموزش و پرورش تاکید کرد: با توجه به اینکه تا کنون این موضوع در استان اجرا نشده است، تشکیل جلسه تخصصی برای پیگیری تحقق بخشی از اعتبارات آموزش و پرورش از محل عوارض شهرداریها ضروری است.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری مرکزی با بیان اینکه پژوهش و تحقیق امری ضروری در بین دانشآموزان و معلمان است، افزود: با توجه به دسترسی دانشآموزان به منابع و مأخذ الکترونیکی و اینترنتی لازم است تا مربیان و معلمان اطلاعات و دانش خود را به روز کنند.
حسنبیگی پیشنهاد کرد: همه دستگاههای اجرایی مرتبط با این شورا در راستای تجهیز و بهسازی پژوهشسراهای دانشآموزی حرکت کرده و امکانات خود را در این مسیر به کار گیرند.
وی گفت: اگر دانشآموزان خود را به مطالعه عادت دهند و کتاب در سبد فرهنگی خانوادهها قرار گیرد قطعاً مشکلاتی که در زمینه عدم استقبال دانشآموزان از پژوهشسراهای دانشآموزی وجود دارد نیز رفع خواهد شد.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری مرکزی با بیان اینکه مدیران و مسئولان به ویژه اداره کل آموزش و پرورش باید بکوشند تا مطالعه را به فرهنگی در جامعه تبدیل کنند، اظهار داشت: متأسفانه در حال حاضر سرانه مطالعه در استان بسیار پایین بوده و این میزان مطالعه مطلوب نیست که انتظار میرود با ترویج این فرهنگ شاهد ارتقای جایگاه استان در این زمینه باشیم.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان مرکزی نیز در ادامه با اشاره به طرح ارتقای سواد خواندن در دوره ابتدایی گفت: بر اساس اسناد بالا دستی در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و تحقیقات بینالمللی معاونت آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان مرکزی در نظر دارد در راستای برنامه پنجم این طرح را در برنامه ششم توسعه قرار دهد.
راحمه رجایی اظهار داشت: پرورش ذوق و رغبت دانشآموزان، تقویت قوه درک، تقویت قدرت خواندن و نوشتن و... از اهداف این طرح میباشد که لزوم یادگیری و تقویت مهارت خواندن و نوشتن، افزایش علاقه دانشآموزان به مطالعه و... بر لزوم اجرای این طرح میافزاید.
به گفته وی موضوع این طرح طی بخشنامهای به مناطق 15گانه ابلاغ شده و صد درصد از مدارس شهری و روستایی را تحت پوشش قرار خواهد داد که مربیان و اولیا نیز در این طرح مشارکت خواهند داشت.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان مرکزی افزود: اجرای این طرح در سال گذشته به افزایش نامحسوس مطالعه، برگزاری نمایشگاه، خرید کتاب، هدیه کتاب، تقویت فن بیان، تقویت حس پرسشگری، حس مسئولیتپذیری و... منجر شده است.
رجایی تاکید کرد: در سال تحصیلی گذشته بیش از 97 هزار دانشآموز در یکهزار و 114 مدرسه در این طرح شرکت کردند.
وی ادامه داد: در سال گذشته اعتباری بالغ بر 50 میلیون تومان در شورای آموزش و پرورش برای اجرای این طرح مصوب شد که از این مبلغ 30 میلیون تومان برای طرح ارتقای سواد خواندن در دوره ابتدایی اختصاص پیدا کرد.
با سلام جهت استفاده از مطالب صلوات بر محمد و آل محمد بفرستيد و لطفاً لينك ما را در وبلاگ يا وبسايت خود قرار دهيد و به دوستان خود معرفي نماييد باتشكر - مديريت وبلاگ
نظرات شما عزیزان:
.: Weblog Themes By Pichak :.